ja tej wiosny postanowilem sprawic mojej niunce ladne oponki i kupilem DUNLOP SP SPORT 01 205/60/15
i powiem wam ze bez porownania wszystkie moje poprzednie oponki (michelin energy, conti supercont, pirelki wszystkie mialem w rozmiarach 195/60/15 )
to tak jak by porownac malucha do S-classy, autko w zakretach trzyma sie jak przyklejone
teraz jedynym moim zmartwieniem podczas pokonywania zakretow nie jest ze auto mi zarzuci itp. tylko zebym nie wypadl z siedzenia :twisted: , pewno to jest takze zasluga innych rozmiarow
aha oponek wogole nie slychac(przy kazdej predkosci)
dodatkowo mam 2lata gwarancji i 2lata assistance wiec 4 senozy mam swiety spokoj
za cene 387zl/szt. chyba nie moglem kupic lepszych
nie wiem jeszcze jak to sie odbije na spalaniu i przyspieszeniu
ale teraz podczas wchodzenia w zakrety mam ciaglego banana na twarzy :lol:
narazie przejechalem na nich ok 500km (pierwsze 200km bylo spokojne zeby dotrzec oponke)
ale jak narazie moge z czystym sumieniem polecic ja kazdemu maniakowi zakretow
i powiem wam ze bez porownania wszystkie moje poprzednie oponki (michelin energy, conti supercont, pirelki wszystkie mialem w rozmiarach 195/60/15 )
to tak jak by porownac malucha do S-classy, autko w zakretach trzyma sie jak przyklejone
teraz jedynym moim zmartwieniem podczas pokonywania zakretow nie jest ze auto mi zarzuci itp. tylko zebym nie wypadl z siedzenia :twisted: , pewno to jest takze zasluga innych rozmiarow
aha oponek wogole nie slychac(przy kazdej predkosci)
dodatkowo mam 2lata gwarancji i 2lata assistance wiec 4 senozy mam swiety spokoj
za cene 387zl/szt. chyba nie moglem kupic lepszych
nie wiem jeszcze jak to sie odbije na spalaniu i przyspieszeniu
ale teraz podczas wchodzenia w zakrety mam ciaglego banana na twarzy :lol:
narazie przejechalem na nich ok 500km (pierwsze 200km bylo spokojne zeby dotrzec oponke)
ale jak narazie moge z czystym sumieniem polecic ja kazdemu maniakowi zakretow
Komentarz