Nagłośnienie Octa.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damian
    Ambiente
    • 2007
    • 178

Nagłośnienie Octa.

ja tej wiosny postanowilem sprawic mojej niunce ladne oponki i kupilem DUNLOP SP SPORT 01 205/60/15
    i powiem wam ze bez porownania wszystkie moje poprzednie oponki (michelin energy, conti supercont, pirelki wszystkie mialem w rozmiarach 195/60/15 )
    to tak jak by porownac malucha do S-classy, autko w zakretach trzyma sie jak przyklejone
    teraz jedynym moim zmartwieniem podczas pokonywania zakretow nie jest ze auto mi zarzuci itp. tylko zebym nie wypadl z siedzenia :twisted: , pewno to jest takze zasluga innych rozmiarow

aha oponek wogole nie slychac(przy kazdej predkosci)

dodatkowo mam 2lata gwarancji i 2lata assistance wiec 4 senozy mam swiety spokoj
    za cene 387zl/szt. chyba nie moglem kupic lepszych

nie wiem jeszcze jak to sie odbije na spalaniu i przyspieszeniu
    ale teraz podczas wchodzenia w zakrety mam ciaglego banana na twarzy :lol:

narazie przejechalem na nich ok 500km (pierwsze 200km bylo spokojne zeby dotrzec oponke)
    ale jak narazie moge z czystym sumieniem polecic ja kazdemu maniakowi zakretow
    Chcesz zarobić przez internet ??

• maciej
    Drive
    • 2006
    • 68

Nagłośnienie Octa.

Pozdrowionka dla wszystkich obecnych na forum.
    Od gródnia 2005 jestem szczęśliwym posiadaczem Octavki Tour 1,9 TDI 110KM, auto jest super ale nagłośnienie cieniutkie, podpowiedzcie co zrobić było lepiej, czy wymienić głośniki z przodu czy wsadzić maty wygłuszające podobno dają dobre rezultaty, tak przynajmniej podpowiadali mi w servisie. Czekam na jakieś uwagi. Poydro.
    maciek1024

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

ile masz do wydania pogadaj z tym użytkownikiem CASKP

lub z tym Nexus6

oni zaproponują ci cos z czego bedziesz naprawde zadowolony oraz przejżyj dokładnie dział Car audio było dość dużo napisane na ten temat

Komentarz

• maciej
        Drive
        • 2006
        • 68

ok.1k może troszchę więcej, ale chciałbym jak najmniej ocyzwiście.
        maciek1024

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

to jak juz pisałem zapytaj Nexusa on pomoże ci w doborze sprzętu abyś był zadowolony wiele osób zrobiło tak jak mówił i są zadowoleni

Komentarz

• arci9
            RS
            • 2004
            • 2007

Re: Nagłośnienie Octa.

Zamieszczone przez maciej
            Pozdrowionka dla wszystkich obecnych na forum.
            Od gródnia 2005 jestem szczęśliwym posiadaczem Octavki Tour 1,9 TDI 110KM, auto jest super ale nagłośnienie cieniutkie, podpowiedzcie co zrobić było lepiej, czy wymienić głośniki z przodu czy wsadzić maty wygłuszające podobno dają dobre rezultaty, tak przynajmniej podpowiadali mi w servisie. Czekam na jakieś uwagi. Poydro.
            Maciej, napisz więcej informacji :idea:

Czy masz już jakiś sprzęt w tym radio?
            Co potrzebujesz dokupić a co masz i chcesz zostawić?
            Jaką kasą dysponujesz?
            Co słuchasz i czego ewentualnie wymagasz od sprzętu?

Na początek najlepiej przygotować środowisko (wytłumienie, oringi z mdfu) do głośników.
            Potem zmienić głośniki, ewentualnie jednostkę główną, no chyba, że planujesz wzmaki itp.
            Możliwości jest baaardzo dużo i za również za duuużą kaskę, więc potrzeba trochę więcej info jak pytałem wyżej :wink:

Komentarz

• Tymon
              RS
              • 2004
              • 2970

Wiesz 1tyś jak masz, to troche mało :?
              Ja bym na pierwszy ogień zrobił tak jak wspomniał Ci arci9, czyli przygotowanie środowiska itp.

I uważaj...... to Wciąga :!: :diabelski_usmiech
              Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
              Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
              BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

• Herdi
                Drive
                • 2004
                • 50

Zamieszczone przez maciej
                ok.1k może troszchę więcej, ale chciałbym jak najmniej ocyzwiście.
                A co chcesz zmienić?

[ Dodano: Sob 04 Lut, 06 14:02 ]
                Zamieszczone przez djczas
                to jak juz pisałem zapytaj Nexusa on pomoże ci w doborze sprzętu abyś był zadowolony wiele osób zrobiło tak jak mówił i są zadowoleni
                A cóż to za piękny podpis , bo się zaczerwienię i Serdecznie dziękuję za zaproszenie, postaram się przyjechać.
                Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts

Komentarz

Pracuję...